Over New Spirit Travel

Ik geloof in een andere manier van reizen.

Dit kun je een alternatieve manier van reizen noemen, omdat ik geloof in een duurzamere manier van reizen.

Ik geloof echter en een ander perspectief op reizen. Reizen mag duurzaam Bestemmingen voor een spirituele reis in Europazijn, rekening houdend met de ecologie van de plek van bestemming. Ook tijdens de reis zelf kan veel meer rekening worden gehouden met het milieu, om de CO2-uitstoot te verminderen. Het zijn simpele aanpassingen die eigenlijk heel logisch zijn, maar toch zo onbekend.

Ook geloof ik dat reizen meer is dan zon, zee, strand en musea. Op reis kan je even stil worden, tot jezelf komen en spiritueel groeien. Dan kom je echt als een vernieuwd mens terug. Spirituele reizen zijn naar mijn idee een betere manier van reizen, ontdekken, tot rust komen en persoonlijk groeien.

Deze blog gaat over al deze dingen. Lees gerust verder en laat je inspireren.

Reacties zijn gesloten.