Ben je van plan om een rondreis te maken door Amerika met een camper? Dan is het van groot belang om je zo goed mogelijk voor te bereiden. In Amerika zijn er namelijk andere omstandigheden waar je rekening mee moet houden in vergelijking met Nederland. Van de wegen tot aan het weer. In dit artikel geef ik drie tips voor een rondreis door Amerika met een camper.

  1. Plan de rondreis van te voren

Amerika is een ontzettend groot land met veel bijzondere plekken om te bezoeken. De één wil bijvoorbeeld graag naar Miami en de ander naar Las Vegas. Het probleem dat hierbij komt kijken, is dat je vaak niet de tijd hebt om heel Amerika in één reis te bezoeken. Probeer daarom de de rondreis van te voren te plannen. Welke plekken wil je absoluut niet missen? En hoelang ben je van plan daar te blijven?

  1. Houd rekening met de verre afstanden

Een camper is misschien wel het beste vervoersmiddel om Amerika mee door te reizen. Het is niet voor niets dat veel mensen campers huren in Amerika. Ze hebben onder andere brede wegen en grote parkeerplekken. Echter is het echt aan te raden om rekening te houden met de verre afstanden. Ik zou aanraden om één dag langer te reizen en om vervolgens langer op één plek te blijven. Dan elke dag een lang stuk rijden in de camper. 

  1. Let op waar je gaat tanken

De benzineprijzen in Amerika zijn een stuk goedkoper dan in Nederland. Ondanks dat verschillen de benzineprijzen in Amerika ook enorm. Met name in de verschillende staten. Zo is de benzineprijs in Californië een stuk hoger dan in Arizona. Probeer hierbij rekening te houden met het plannen van de camperreis. Dit kan je een hoop geld besparen voor andere leuke dingen.
Wil je graag meer informatie over campers huren in Amerika? Dan raad ik het zeker aan om een kijkje te nemen op https://campersamerika.nl/

Je kan misschien ook genieten van: