Het is waarschijnlijk niet zo’n moeilijk idee om je eigen zelf geplande fietstocht te maken om door de meeste gebieden van Italië te reizen. Italië is een land van fietsers. Automobilisten hebben respect voor fietsers en hoteliers zijn niet verrast als hun klanten op twee wielen verschijnen. Dus hier is een lijst met alle geweldige dingen om over na te denken, over waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je eigen Italiaanse fietstocht te ontwerpen:

Geld:

Door uw eigen plan te maken, is het mogelijk om aanzienlijke euro’s te besparen, al was het maar omdat u uw geld kunt ombuigen naar uw prioriteitsgebieden. Als je passie in reizen en eten is, kun je het budget in dit gebied ophogen en besparen op hotelaccommodatie. Als musea en galerijen je liefde in het leven zijn, dan kun je minder eten en dit besteden aan toegangsprijzen. Waar het op neerkomt, is dat u de controle heeft en volledig kunt besteden op basis van uw prioriteiten. Niets weerhoud u er van om te gaan fietsen.

Tijdsbesteding:

Dit geldt evenzeer voor de tijd. Als het uw voorkeur is om vóór zonsopgang op te staan ​​en de fietspaden op te gaan, zodat u vroeg op uw bestemming kunt komen en de omgeving kunt verkennen, dan is dat uw keuze. Het plannen van tussenstops om de spieren te laten herstellen, is ook jouw keuze, of meer tijd doorbrengen op heuveltoppen om de extra zonsondergang te vangen is ook mogelijk. Ik zou waarschijnlijk zeggen dat dit de grootste drijfveer is voor een zelf ontworpen fietsvakantie in Italië.

Op de hoogte blijven van de menigte:

De meesten van ons zijn geen Olympische sterren, en we hebben ook niet de ambitie om zo’n dier te zijn, dus het idee om met een kudde gespierde fietsers te reizen is enigszins intimiderend, vooral als we niet helemaal zeker zijn van het terrein en de hoeveelheid inspanning die nodig zal zijn, zelfs op de relatief lage heuvels van een typische Toscaanse fietstocht. Dus reizen met je eigen reisgenoten geeft je de mogelijkheid om de koerssnelheid te bepalen zonder het gevoel te hebben dat je het bootanker van de menigte bent.

Aanbeveling:

De enige aanbeveling die ik zou doen, is dat als je serieus je eigen zelf geplande fietstocht wilt maken, Italië nogal wat bedrijven heeft die ik eerst zou bekijken, al was het maar om hun aanbevelingen over de route en het fietsniveau te zien moeilijk parcours. Gereisde mijlen kunnen een beetje misleidend zijn als je 1000 voet in hoogte klimt.

Denk er aan dat u voor u een reis gaat maken met uw fiets deze altijd goed in orde zijn voor de trip. Laat uw fiets voor vertrek nog grondig nakijken bij uw specialist. Zo kunt u zorgeloos op vakantie! Een goede tip voor dit fiets onderhoud is Fietsenwinkel Bladel.

Je kan misschien ook genieten van: